Taggar

, , , , , ,

Dela

Igår kom vi hem efter midsommarfirandet på Stensund utanför Trosa. Midsommarafton firades tillsammans med Alice mormor, morfar, morbror, gammelmormor, gammelmorfar, farbror och gudfar bland vänner och bekanta. Ett mysigt midsommarfirande med dans kring midsommarstången, jordgubbar och långbord. Kvällen avslutades med dans vid dansbanan och en fika på Hulda på Udden. Midsommarfirandet arrangeras varje år av Svenska Frisksportförbundet och är drogfritt vilket innebär att där inte finns någon alkohol överhuvudtaget. Jag personligen tycker att alla högtider så som jul, midsommar, påsk och dylikt ska vara alkoholfria för barnens skull så därför passar Stensunds midsommarfirande oss utmärkt.

Husvagnen är invigd för i år och Alice har fått testa sin nya resesäng som har fungerat utmärkt i husvagnen. En BabyBjörn resesäng light som helt klart var värd pengarna om man är ute efter en stabil, säker, lätt och enkel-att-montera resesäng. Den kostade lite mer än vad vi hade tänkt oss men är enligt testfakta bäst i test och vi vill inte tumma på säkerheten när det kommer till det dyrbaraste vi har. Skönt att det fungerade bra med Alice i husvagnen även i år, jag har varit lite orolig för hur det skulle gå.

Alice midsommarklänning införskaffades redan under förra sommarens semester. Jag visste direkt när jag såg den att den bara måste jag ha, älskar Madicken-klänningar! Kransen kommer från Oskar&Ellen.

_MG_1260_editblog_

Alice och morfar.

_MG_1233_editblog_

Alice tillsammans med farbror Ola.

_MG_1227_editblog_

Midsommarflicka med tungan rätt i mun när hon försöker dansa kring midsommarstången.