Taggar

, ,

Dela

Igår var det dags att välkomna våren. Vi var bjudna på middag hemma hos familjen Ericsson/Boman som snart bara går under namnet Boman, en bröllopsinbjudan damp ner i brevlådan förra veckan. Jag har fått äran att vara brudtärna, eller maid of honor som det heter på engelska och som vi i svenskan inte har ett motsvarande ord för.  Det ska bli så kul att få gå på bröllop och att det dessutom är min bästa vän som gifter sig gör det ännu bättre.

Men nog om bröllop för egentligen var det ju Valborg jag skulle berätta om. Vi blev bjudna på grillat och fick smaskig kladdkaka till efterrätt. När vi var mätta och belåtna begav vi oss till Riddersviks valborgsfirande. Alice och Casper hade väldigt roligt med det nedklippta gräset som låg överallt på marken, barn kan vara väldigt lättroade.

_MG_0925_editblog__MG_0926_editblog_

Brasan var spännande och Järfälla manskör bidrog med stämningen. Så fort brasan tändes ploppade barn upp på sina pappors axlar som svampar.

_MG_0936_editbloig_

_MG_0940_editblog_

Det har blivit lite färre inlägg än vanligt här på bloggen sen vi fick en ny familjemedlem. Erik vill ha väldigt mycket närhet och är sällan nöjd om man lägger ifrån sig honom så det blir väldigt lite tid framför datorn just nu. Men det är ju övergående så jag hoppas att ni har förståelse för detta och fortsätter titta in här på bloggen, jag postar nya inlägg så fort jag får lite tid över.

_MG_0937_editblog_