Taggar

, , , ,

Dela

Alice väska är upphittad! Jag hade faktiskt förlorat hoppet om att någonsin få se den eller hennes plånbok igen eftersom det faktiskt gått en hel vecka utan att den dykt upp. Men så igår var det dags för födelsedagsfirande igen, denna gång av vår vän Solvejg. På väg till bilen får jag plötsligt syn på den upphängd i en buske. Jag har kollat den här sträckan varje dag den här veckan så jag vet att den måste ha hamnat där väldigt nyligen, undrar vilka äventyr den har fått vara med om under veckan? Trevligt att den hittade hem tillslut i alla fall.

_MG_3000_editblog__MG_3006_editblog_

Solvejg och Henrik hade ordnat ett trevligt kalas där det bjöds på smaskig tårta och kakor. I övrigt hade vi inte särskilt mycket för oss i går, kollade på Melodifestivalen och jag blev grymt besviken på att Casanova inte gick vidare.

Ikväll är vi bjudna hem till Alice farbror Ola på middag. Ska bli kul att få se hans ”nya” lägenhet, han flyttade in i somras och har som jag förstått det renoverat en hel del sen dess. Här hemma har vi börjat klura på hur vi ska göra rum för lillebror. Det är ju inte superbråttom eftersom att han kommer sova inne hos oss nästan hela första året men tiden går ju väldigt snabbt och plötsligt står man där. Massa planer har jag såklart, men dessa kan ju få ett helt eget inlägg en annan dag.