Taggar

, , , ,

Dela

Att gå på UnderbaraBarnmässan har blivit en årlig tradition för oss och i fredags var det dags igen. Björn hade tagit ledigt för att vi skulle kunna gå på fredagen då det borde vara minst folk. Jag tyckte tyvärr inte att det bara var lite folk utan också ganska få utställare. Det delades inte heller ut särskilt mycket gratis-saker och det märktes extra tydligt eftersom Loppi-påsen inte var på plats i år. Men vi hade ju tur och vann en Instagramtävling så vi kommer att få en mössa ifrån Pompi Dard hemskickad. Den vinnande bilden publicerade jag här på bloggen igår, du kan se den här!

_MG_5513_editblog_

Backstagebild av vinnarbilden som jag tog med min telefon.

Att handla mössor från Geggamojas monter börjar också bli en tradition, Erik fick en höstmössa och Alice en vintermössa med fleecefoder.

_MG_5485_editblog_

Massor av fina mössor fanns det att välja mellan!

Alice samlade på sig massor av ballonger när vi gick runt och lyckan var total när hon fick en alldeles egen ballong-hund.

_MG_5523_editblog_

Felix hade en food truck på plats och delade ut smakprover av deras grytbas till korvstroganoff. Man fick också en hel grytbasburk med korvstroganoff med sig hem, vi var fräcka nog att gå förbi där två gånger. Så igår lagade vi en stor omgång med korvstroganoff här hemma som även räckte till tre matlådor. Jag blev riktigt imponerad av konceptet, helt perfekt för en stressad barnfamilj!

_MG_5543_editblog_

_MG_5511_editblog_

Alice fick åka elbil, vilket var svårt, men väldigt roligt tydligen. Det kanske får bli en tur till lådbilslandet nästa sommar?!

_MG_5495_editblog_

En riktigt mysig dag på mässan hade vi och barnen var faktiskt nöjda hela tiden. När vi kände oss klara hade båda barnen somnat så vi passade på att även gå på villamässan samt bak- och chokladmässan.

_MG_5546_editblog_