Taggar

, , , , ,

Dela

Igår besökte vi underBARA BARN mässan. Jag har sett fram emot den väldigt länge nu, typ sen förra mässan och då besökte jag den ju faktiskt två gånger. I år är jag gravid så det får faktiskt räcka med ett besök, jag är fortfarande trött efter gårdagen. Jag har vissa montrar jag ser fram mer emot än andra, men tyvärr var flera av de jag sett fram emot att besöka inte där i år. Geggamoja är ju en favorit, där tittade vi runt extra länge. Alice fick en mössa ur deras senaste kollektion, en grön med prickar. Vi tittade också länge på deras gosedjur ”Doddi”, men ingen av dessa söta hundar fick följa med oss hem eftersom jag aldrig kunde bestämma mig för vilken av alla vi skulle köpa.

_MG_2489_editblog_  _MG_2491_editblog_
_MG_2500_editblog_
 _MG_2492_editblog_
_MG_2504_editblog_

Vi köpte en bulglass-tröstis som man tar fram när man slagit i huvudet och behöver kyla en bula. Självklart var vi då också tvungna att köpa lite tröstis-plåster också men dessa kommer vi bara ta fram när Alice gör sig riktigt illa. Vi köpte också med oss två påsar med vaniljkrokar, kladdkritor, akvarellpennor, glittergele och några smoothies. Vi tecknade också en gravidförsäkring ,den utökade varianten denna gång eftersom vi lärde oss en läxa med Alice. Sen köpte vi faktiskt inte fler saker. Men vi hämtade såklart ut Loppi-påsen och fick med oss en del freebies från de olika montrarna bl.a. reflexer, en nalle och blöjor.

När vi kände oss klara drällde vi faktiskt in på chokladmässan och Hem & Villa mässan också. Där köpte vi ett 1/2kg choklad, så här ska göras chokladpraliner. Det blev två choklad-björnar och tre stänger också. Men oj, oj, oj så mycket folk det var kring chokladen, gick knappt att komma fram. Hem & Villa mässan var inte särskilt intressant så när som på Leilas monter.

_MG_2509_editblog__MG_2516_editblog_

Tur att vi köpte en mössa åt Alice på mässan för det var ruskigt kallt när vi skulle åka hem och vi hade glömt mössan hemma. Vi provade faktiskt en rosa variant också som var jättefin men jag tror att den här gröna passar bättre ihop med alla hennes rosa ytterkläder. Dessutom har hon ju redan en rosa mössa med ränder.

_MG_2520_editblog_

När vi kom hem var vi ganska matta efter dagens alla mässor. Men Alice röjde runt ändå och jag var bara tvungen att kolla igenom allt vi lyckats få med oss hem.

_MG_2527_editblog_