Taggar

, , , ,

Dela

Idag är det ju tulpanens dag. Tänk att jag inte alls hade någon koll på det förrän det dök upp en massa bilder på Facebook under förmiddagen. Tur att min underbara man fixade tulpaner på väg hem från jobbet redan i onsdags, visserligen efter att jag bett honom, men ändå. Man behöver något uppmuntrande mitt i allt vabbande. Barnens feber verkar äntligen ha gett med sig, nu ska de bara bli av med dunderförkylningen som dök upp som gubben i lådan för någon dag sedan.

IMG_0184

I helgen ska vi se till att bli av med alla kartonger och säckar med julklappspapper  som tar upp hela vårt uteförråd. Man kan på riktigt inte ens kliva in där längre på grund av alla kartonger som vi klämt in där efter julafton, det är fullt ända upp till taket, så man kan inte ens klättra in. Vi har haft sopkaos i området också som så många andra här i Stockholm, så hela veckan när jag har vabbat så har vi levt bland alla våra sopor eftersom de inte gått att klämma in i uteförrådet. Alla ni barnfamiljer där ute kan nog tänka er hur det varit. Urk! Men så igår fick vi äntligen hit en container som alla kan slänga sina hushållssopor i eftersom det blev en sanitär olägenhet ute vid vår sopstation. Undrar hur lång tid det kommer ta innan den här situationen ordnat upp sig?

Vi är lite oeniga här hemma angående när det är dags att plocka ned adventsljusstakar och stjärnor. Jag vill plocka undan dem nu eftersom jag vill att allt ska kännas nytt och fräscht när vi nu är inne i det nya året, Björn vill ha dem uppe ett tag till eftersom det fortfarande är så mörkt. När tar ni bort er julbelysning?