Taggar

, , , ,

Dela

I lördags var vi på Trosa marknad. I vanliga fall brukar det vara väldigt mysigt men den här gången var det dåligt väder och både Björn och Alice var förkylda. Vi sprang i princip igenom hela marknaden så vi skulle få åka hem. Därför blev det heller inte många fynd, men såklart skulle Alice få med sig någonting från sitt första marknadsbesök. En träelefant och en trähund som också är pussel står nu i hennes rum.

På vägen hem svängde vi förbi min mormor och morfar eftersom de längtat efter Alice. Mormor fick mysa en stund med henne sen åkte vi hem till Alice mormor och morfar för middag. Kvällen avslutades med brädspelet Settlers of Catan tillsammans med morbror Peter och morbror Anders. Passar också på att skryta med min vinst lite. Bättre lycka nästa gång killar.

På söndagen åkte vi till Bromma Blocks och inhandlade studentpresent till Peter som tar studenten nu på fredag. Men jag kan inte avslöja vad vi köpte ifall Peter skulle råka läsa det här.

Söndagen avslutades med ett parti Munchkin med Peter. Den här gången var det däremot inte jag som vann. Helt ärligt tycker jag det är lite mycket att hålla reda på i det spelet, men det är vitsigt och det gillar jag. Ironi på rollspel kan bara inte bli fel.