Taggar

, , , ,

Dela

I helgen blev jag firad av släkten på min sida. Gästerna sjöng ett rungade  Ja må du leva när jag öppnade dörren så att inga grannar skulle missa att det var födelsedagsfirande på gång. Vi bjöd traditionsenligt på kaffe och tårta. Det blev prinsesstårta även denna helg, fast denna gång med rosa marsipanlock och med min första egentillverkade marsipanros någonsin som pricken över i:et. Bortskämd som jag är fick jag precis vad jag önskat mig 12 mattallrikar och 12 assietter ur Rörstrands servis Swedish Grace.

_MG_1629_editblog_

Så nu vet jag vad jag ska önska mig ett bra tag framöver då vi framförallt kommer behöva de djupa tallrikarna men också skålar, ugnsformar, uppläggningsfat m.m. skulle vara kul att ha. Ännu en perfekt 30-års present som jag kommer att ha kvar resten av livet och som ger lite mer lyx i vardagen. Tack snälla, älskade familj för att ni skämmer bort mig, men också för att ni finns där för mig och gör mitt liv rikare på kärlek.

_MG_1627_editblog_

Efter fikat bjöd min mormor och morfar ut oss på restaurang som ett perfekt avslut på en perfekt dag, för att få umgås med min familj är det mest perfekta sättet att spendera en dag jag kan tänka mig, det kan inga presenter i hela världen överglänsa.