Taggar

, ,

Dela

Igår firade vi vårt Sverige tillsammans med väldigt många andra vid Hesselby slott. När jag var yngre hette det Hässelby slott men numera går det under namnet Hesselby slott.

_MG_3882_editblog_

Det var mycket mer fest där än vad jag hade förväntat mig. Ett tivoli med massor av attraktioner fanns på plats och diverse knallar var placerade vid slottet.

_MG_3889_editblog_

Vi var där tillsammans med familjen Ericsson/Boman och en arbetskamrat till Carro och hennes familj. Alice fick åka sina första åkattraktioner någonsin. Ett tåg på räls och bilar som satt fast i armar men som aldrig lämnade marken utan åkte runt,runt på bottenplattan som gick lite upp och ned.

_MG_3859_editblog_

Alice verkade uppskatta spektaklet och hade svårt att sitta still när vi skulle kalasa på vår väldigt oplanerade, färdiglagade och svindyra pastasallad vi köpte med oss på vägen dit. Väl där insåg vi att det hade varit väldigt mycket billigare om vi bara hade köpt en korv med bröd på plats, det hade säkert varit mer uppskattat också. Alltid lär man sig något!

_MG_3856_editblog_
_MG_3872_editblog_ _MG_3888_editblog_

Väldigt trevligt hade vi i alla fall och Alice somnade som en stock på vägen hem, helt utslagen av allt det roliga och alla intryck.