Taggar

, , , , ,

Dela

I fredags tog Peter studenten. Vi var såklart med på utspringet. Peter var mycket stilig i sin kostym och han såg äldre ut än jag någonsin sett honom. Lite avundsjuk var jag när vi stod där vid skolan, studenten var kul, och han har några riktigt kul år framför sig.

Jag konstaterade snabbt att flaken inte är som de var när jag tog studenten. Vi dansade till hög musik på ett lastbilsflak inne i stan och om man hade champagne runt halsen drack man den. Idag spelas musiken så högt att de som stod på flaket fick ont i öronen, flaket var försett med massvis av öl som enbart var till för att spruta och hälla på varandra, absolut inte dricka eftersom den var så billig att den smakade skit. Yey, se på mig, jag vaskar 50kr!! När Peter kom hem var han totalt dyngsur och luktade vidrigt. Duschen var det första han fick besöka.

Efter utspringet var det drop-in firande hemma hos mamma och pappa med god mat och dryck. Första glaset vin jag druckit sen innan jag blev gravid med Alice drack jag till maten. Alice skötte sig bra under hela firandet och vi åkte inte hem förrän kl: 02.00.

Nu kan jag avslöja vad vi gav Peter i studentpresent! En globalkniv med slip. Han fick väldigt många fina presenter av alla, är ni nyfikna så får ni fråga honom vad han fick.

Grattis ännu en gång Peter. Jag är väldigt stolt över dig. 🙂