Taggar

, , , , ,

Dela

Idag har vi haft spökfest här hemma tillsammans med familjen Boman. Vi har mumsat på pumpatårta, häxmuffins  och såklart massvis av godis. Carro bakade tårtan och jag bakade muffins.

_MG_5608_editblog_

_MG_5610_editblog__MG_5612_editblog_

När kalaset började lyssnade vi på Barnplanetens SpöklistanSpotify. Vi har lyssnat på den listan väldigt mycket sista veckorna så det ska faktiskt bli skönt att få lyssna på något annat nu. Snart är det ju dags att börja lyssna på julmusik, så nu tar vi en paus från hjärntvätt under november månad.

Jag älskar högtider, de piggar upp vardagen mellan varven, men det är också väldigt skönt när de är över. Här hemma har vi ju nästan inte pratat om någonting annat under oktober månad än ”Palloween” som Alice säger. Jag insåg lite för sent att jag kanske tog upp hela den här Halloween-grejen lite för tidigt, kanske kan vara bra att komma ihåg till nästa år. Julen har ju i alla fall Lucia, julmarknader och andra händelser som man kan fokusera på fram till julafton. Jag känner mig redan taggad inför jul så risken är nog ganska stor att jag skapar stora förväntningar även inför kommande högtid alldeles för tidigt.