Taggar

,

Dela

 

Alice har firat sin första midsommarafton. Vi rullade iväg med vår husvagn till Stensund som ligger i närheten av Trosa. Jag och Björn har firat nästan alla våra midsommrar på Stensund sen vi själva föddes, det var där vi träffades och det var där vi gifte oss 2010.

Vi hade jättefint väder med klarblå himmel och en vacker midsommarstång som pappa, farbror Ola, gudfar Jonas och Patrik fick hjälpa till att bära in och resa på plats. Jag, Alice och Camilla dansade runt stången.

Efter ett mysigt firande ville Jonas och Ola bada. Vi följde med för att se spektaklet. De påstår att det var hyfsat varmt i vattnet och larvade runt i vattnet ett tag.

Middagen intogs vid ett 17 meter långt bord tillsammans med familj och vänner. Alla som ville fick vara med och man tog med sin egen mat. Jag gjorde en pastasallad till mig och Björn. Min mamma bjöd oss på tårta till efterrätt.

Ola kom dit på sin nya motorcykel som Alice såklart måste få provsitta. Hon såg väldigt road ut men jag vill inte se henne på nån motorcykel när hon blir äldre.

Midsommarkvällen tillbringade vi vid dansbanan. Fika, pilkastning och lite dans, sen avslutade vi kvällen i vårt förtält.

På midsommardagen spelades det brännboll. Alice och jag tog det lugnt i husvagnen medan Björn spelade. Vi åt middag i Trosa innan vid spenderade ännu en kväll vid dansbanan.

På söndagen var vädret inte lika fint. Björn gav sig iväg på aktiviteter på morgonen när det fortfarande var upphåll. Men under förmiddagen kom regnet. Under eftermiddagen regnade det av och till men vi lyckades iallafall få ned förtältet under ett uppehåll.

Hoppas ni alla hade en härlig midsommar. Vår midsommar var perfekt.