Taggar

, , , ,

Dela

Idag var jag på det sista inbokade besöket hos barnmorskan. Ingen bebis ännu alltså. Allt såg bra ut i alla fall, lillebror är nu helt fixerad och kommer ingenstans vilket känns väldigt skönt. I morgon ska vi ringa till KS för att boka in ännu ett ultraljud som ska ske på måndag om ingen bebis dykt upp. Man tittar så att allt ser bra ut och bokar in en igångsättning innan vecka 42 är över. Om de inte ser något oroväckande förstås, då blir det igångsättning direkt på måndag. Jag tycker att lillebror ska vara ute innan helgen är över! Hatar den här eviga väntan, börjar kännas som att det aldrig ska komma någon bebis, som att jag hittat på hela graviditeten.

Farmors begravning har fått ett datum. Jag har aldrig varit på begravning förut så det känns lite läskigt, särskilt eftersom vi ska ta med oss både en tvååring och en nyfödd bebis. Samtidigt känns det lite skönt att ha dem med sig som distraktion. Det blir en väldigt liten skara sörjande på plats och alla står mig väldigt nära, så det ska säkert gå bra. Det gör mig ledsen att farmor aldrig fick träffa sitt andra barnbarnsbarn, det var ju så väldigt nära, och jag tror att hon hade velat det.

DSCN5399_edit_

Hittade den här bilden på farmor och mig från julen 2002. Tyckte att den var så härlig just för att det är såhär jag kommer ihåg henne, glad och med tindrande ögon.