Taggar

, ,

Dela

Nu har vi semester och har redan hunnit med en hel del. Vecka 28 var vi på frisksportläger. Husvagnen rullade i år till Vara. Extra roligt i år var att Jonas följde med. Stort tack för all hjälp med Alice Jonas! Det är guld värt när någon kan hålla så man får äta mat eller bara kan sitta med vår älskling i knät en stund när hon är gnällig och vi tappat orken.

Så här mysigt är det att sova i husvagnen!

Alice blev tre månader mitt i lägerveckan. Att semestra i husvagn med en 3 månaders bebis har visat sig fungera alldeles utmärkt. Men en större husvagn står högt på önskelistan just nu. Gärna en barnkammarvagn. Det är mycket som ska få plats i vagnen när det är 3 personer som ska bo i den. Att jag sen också är shoppingtokig gör inte saken bättre. Man får ju faktiskt bara packa 100kg i vår vagn.

Blivande gudfar Jonas på klätterväggen.

 

Efter lägret rullade vi vidare till Ullared där det inhandlades en massa prylar. Mest saker fick nog Alice. Bland annat en dockvagn som vi kommer ge henne i dop-present. Patrik och Camilla var också på Ullared i 3 dagar så på kvällarna spelade vi sällskapsspel så det stod härliga till.

En av dagarna spenderade vi i  Varberg. Där besökte vi Varbergs fästning och museet där Bockstensmannen ligger.

Efter Ullared drog vi vidare till Gemla. Vi campande på en minicamping i Öjaby strax utanför Växsjö. I Gemla besökte vi ett leksaksmuseum som vi inte hade mycket förväntningar på men som visade sig vara mycket intressant. Sen åkte vi till Mickis fabriksförsäljning där vi inhandlade de gröna sängkläderna till dockvagnen och en kudde till Alice rum. Sakerna där var tyvärr inte så himla mycket billigare än i affärerna.

När vi kände oss färdiga med Gemla for vi ända upp till Uttervik utanför Nyköping där Björns föräldrar har landställe. En av dagarna besökte vi Nävekvarn. Där intogs lunch och glass. Dagen därpå kom Ola förbi med två av sina kompisar och deras son. Vi tillbringade en kort stund av dagen på stranden innan jag blev arg för att en broms bet mig flera ggr. Mycket mygg och broms är det i år, jag gillar det inte! Middag med långbord, mycket trevligt men också väldigt många myggor som ville äta ”med” oss.

Efter mer än 2 veckor på resande fot kände vi oss mer än redo att åka hem.