Taggar

, ,

Dela

Nu är årets riksläger för Svenska frisksportförbundet över. I år var det beläget i Gnosjö. Vi har haft sol, sol, sol och mera sol. Här har det sportats och fejats hela veckan, men vi har mest tagit det väldigt lugnt och försökt hålla oss i skuggan så mycket som möjligt.

_MG_1296_editblog_

Lektältet blev en bra tillflyktsort från solens starka strålar.

Alice har stormtrivts bland alla människor och aktiviteter. Alice provade på att hoppa i lägrets High jump park och fick hoppa i hoppborg för första gången.

_MG_4885_editblog_ _MG_4888_editblog_

_MG_1312_editblog_

En av dagarna tog vi en promenad vid Töllstorps friluftsmuseum som ligger i en vacker ådal med porlande vatten och snurrande vattenhjul. Här kan man se framväxten av småindustrin i Gnosjö från 1700-talet och framåt. Man kan hitta flera små verkstäder längs med ån. Medan Stefan gick balansgång på spännband över ån tyckte jag och Alice att det var lagom spännande att ställa oss i ån och svalka fötterna.

_MG_4901_editblog_ _MG_4902_editblog_
_MG_4940_editblog_
_MG_4939_editblog_

Nästa år hålls rikslägret på Stensund strax utanför Trosa. Då ska vi se till att det blir ett läger att minnas. Är du nyfiken och vill veta mer om Frisksport kan du läsa mer om det här! Kanske vill du också vara med på allt det roliga?

_MG_1319