Taggar

, ,

Dela

Jag och bloggen har som ni kanske redan har märkt tagit lite semester. Jag försöker att uppdatera er lite allt eftersom men det kan ibland vara lite klurigt med dåliga uppkopplingar och laptop där jag normalt inte sparar våra bilder. Men framför allt njuter jag av semestern med min lilla familj. Den här veckan har vi spenderat på mina föräldrars landställe. Veckans projekt har varit en sandlåda till Alice och frakta bort skräp efter panelbyte på huset. Alice mormor och morfar hade köpt virke till en sandlåda som jag och Björn snickrade ihop, oljade och satte väv i botten på för att undvika ovälkommet besök av ogräs.

De hade också köpt två säckar med sand till sandlådan men det räckte inte på långa vägar så jag och Björn köpte ytterligare tio säckar.

Nu är sandlådan klar och Alice verkar uppskatta sin nya lekplats, vi har planer på att komplettera med en gungställning, men det kanske får vänta till nästa år. När sandlådan var klar åkte vi in till Rimbos leksaksaffär och köpte sandformar, bilar och en lastbil till sandlådan. Tyvärr har vi glömt ta bilder efter att vi fyllde på med mer sand, men det kan säkert komma att ploppa upp fler bilder här en annan dag.

Sand smakar inte så gott…