Taggar

, , , , , , ,

Dela

Gott Nytt År! Igår firade vi in det nya året här hemma tillsammans med min lillebror Peter och hans sambo Helen, min mamma och pappa och min mormor och morfar. Vi bjöd på en trerätters middag där menyn bestod av: Bruschetta med tomat och basilika till förrätt, helstekt örtrullad oxfilé med kryddsmör och ungsstekt potatis som huvudrätt, till efterrätt serverades det Philadelphiatårta. Eftersom min mormor och morfar inte hade möjlighet att vara med på julafton så blev det lite paketutdelning också, till barnens lycka.

wpid-MG_0246.jpg
wpid-MG_0256.jpg
wpid-MG_0266.jpg
wpid-MG_0271.jpg

Vi hade en trevlig kväll tillsammans. Alice var uppe hela kvällen och skålade in det nya året tillsammans med oss, tittade på raketer och viftade med tomtebloss. Erik sov sig igenom hela spektaklet. Ganska direkt efter tolvslaget bad Alice dock alla att gå hem, för då var hon trött och ville sova, med andra ord var hon så trött att hon knappt kunde hålla ögonen öppna.

Jag kan blicka tillbaka på 2015 med mycket glädje men också med viss sorg. Jag har haft ett fantastiskt år, första halvåret var jag föräldraledig och efter sommaren började jag arbeta på mitt nuvarande jobb som jag stormtrivs på. Vi har upplevt massor tillsammans med våra barn och jag har så otroligt mycket värme och kärlek i mitt liv, jag är så otroligt tacksam för det jag har. Men 2015 var också året då min farfar lämnade oss, min morfar har haft det tufft efter sin operation och min pappa har haft mycket problem med sina knän och besökt akuten åtskilliga gånger. Jag hoppas att 2016 ska ge oss nya spännande upplevelser, glädje och kärlek. Vi har egentligen inga planer för året, vi får helt enkelt se vad det har att erbjuda. God fortsättning på er!