Taggar

, , , , ,

Dela

Idag blev det en tur till Kista Galleria. Alice tyckte det var väldigt kul att springa runt bland alla människor. Det är lite lättare att gå inomhus än utomhus just nu.

Jag har tidigare tagit del av stadiums erbjudande på Facebook där de ger 20% på alla sina sneakers. Idag var det sista dagen att nyttja erbjudandet. Jag har letat efter ett par nya skor ganska länge nu, men inte hittat några jag varit nöjd med så jag hade ju inte några större förhoppningar om att komma hem med några nya dojor idag heller. Men där stod de, ett par sneakers från Björn Borg, skitsnygga! Sen visade det sig att de var sköna också så de fick följa med mig hem.

Foto: www.stadium.se

 

Så nu har jag äntligen ett par nya skor. De sneakers jag har haft nu hade jag under hela graviditeten när jag var full med vatten från topp till tå. Det var de ända skorna som töjde sig (och sprack på sina ställen) tillräckligt för att jag skulle kunna ha dem. En graviditetsåkomma som man inte får höra om innan man blir gravid utan blir glatt överraskad av när man står där och inte kan gå ut för att man inte kommer i några av sina skor. Förra sommaren fortsatte sen mina fötter att vara en storlek större så det kändes inte som någon idé att köpa nya skor då, ifall de skulle krympa igen. Nu när fötterna äntligen är mer normal storlek på igen och våren börjar titta fram tycker jag att jag kan unna mig ett par nya glänsande skor.