Taggar

, ,

Dela

För två veckor sedan fick jag och Björn för oss att vi skulle titta på ny bil. Vi visste redan att vi ville ha en VW så vi åkte till VW i akalla för att klämma och känna lite. Vi tittade på Touareg, Passat och Touran.  

Till slut bestämde vi oss för att Passaten ändå passar oss bäst och började titta runt lite på bättre begagnade bilar. Vi ville ha en Passat Alltrack med dragpaket. Vi behöver en bil som kan dra eftersom vi vill kunna dra husvagn med den. Vi lyckades ganska snabbt hitta en modell 2015 som uppfyllde alla våra krav. Den har bara rullat 1300mil och förutom dragpaketet dessutom hade Executive-paketet och panoramasoltak.

Så förra veckan var vi på VW i Hammarbysjöstad för att se ifall den var något att ha. När vi väl hade bestämt oss för att det var den vi ville ha så var det dags att förhandla kring inbytespris för vår bil och försöka få ned priset på den vi ville ha. Vi lyckades ganska bra ändå och skakade hand. 

Ikväll fick vi så äntligen hämta ut vår nya ”Svarta Blixten” som Alice döpte den till. Min första bil ”Black Pearl” var en svart liten Polo i pärleffektlack precis som denna. Svarta bilar har alltid tilltalat mig så jag är supernöjd med färgen. Vi får se hur nöjd jag blir med att det är en automat, det blir en omställning. 

image