Taggar

, , ,

Dela

När jag var på Ullared under semestern så köpte jag två skärmskydd till våra Ipads. Dessa har inte blivit applicerade ännu eftersom både jag och Björn aldrig tar oss tid att faktiskt sätta på dem. Idag när jag ändå vabbar och råkade titta en extra gång på skärmarna (bara föräldrar med barn vet hur en Ipad som hanterats av snoriga barn i två veckor ser ut) passade jag på att tvätta dem med ytdesinfektion för att sedan ta tag i dessa skärmskydd. Jag har bara dåliga erfarenheter av skärmskydd sedan tidigare, det fastnar alltid en massa sand och skit under dessa så därför använder jag inte skärmskydd. Men nu är det ju så att ”barnens” paddor utsätts för väldigt mycket och därför tyckte jag att det var värt ett försök.

Jag kom aldrig längre än till Eriks platta, jag gjorde som det stod i instruktionen, men för det första var det nästintill omöjligt att få den rak över skärmen, för det andra så blev det små veck som i det närmsta såg ut som sprickor när man använde den lilla spateln för att dra bort luftbubblor. Till slut bestämde jag mig för att skärmskydd är till för fegisar, slet av skärmskyddet och gav upp. Jag har fortfarande inga bra erfarenheter av skärmskydd.

Förutom det väldigt misslyckade köpet av skärmskydd så hittade jag faktiskt världens bästa Ipad-fodral på Ullared. Jag har letat lääänge efter tåliga/barnvänliga fodral till våra plattor och vi har provat oss igenom väldigt många vid det här laget. Det är väldigt viktigt att fodralen inte går sönder när de hamnar i golvet och lämnar vassa kanter som man kan göra illa sig på, jag vill inte heller ha ett fodral som går att stänga dvs. som en bok där fronten fladdrar omkring i tid och otid. Nu är jag supernöjd och kan verkligen rekommendera dessa ifall ni har vägarna förbi Ullared.

Barnen mår i alla fall mycket bättre idag, bara lite slemhosta och smått täppta näsor. Energin är det i alla fall inget fel på efter att ha varit instängda i karantän  två veckor. Så det är full rulle här hemma trots att jag fortfarande snorar och känner mig lite hängig fortfarande. Det är i alla fall praktiskt när man blir sjuk samtidigt som barnen och inte avlöser varandra om man nu ska försöka vara lite positiv såhär en fredagseftermiddag.