Taggar

, , ,

Dela

På alla hjärtans dag 2015 har Fifty shades of Grey biopremiär. Författaren E L James böcker om Christian Grey och Anastasia ”Ana” Steele har väl knappast undsluppit någon vid det här laget. Boken har gjort succé över hela världen, sedan den släpptes har boktrilogin översatts till 51 språk och sålts i över 100 miljoner exemplar, något som gör den till en av de största och snabbast säljande bokserierna någonsin. Så filmen har mycket att leva upp till!

Om du har suttit under en sten de närmsta åren eller bara är nyfiken på vad jag tycker om trilogin så kan du läsa mitt inlägg kring böckernas handling här! I natt släpptes den helt nya trailern till filmen där man låter oss tjuvtitta på flera kittlande möten mellan mr Grey och Ana.

I rollerna som Christian Grey och Anastasia Steele ser vi Jamie Dornan och Dakota Johnson. Fifty shades of Grey är regisserad av Sam Taylor-Johson och producerad av Michael De Luca och Dana Brunetti tillsammans med E L James. Om du är nyfiken på den första trailern kan du se den här!