Taggar

, , ,

Dela

Nu är vi hemma igen efter en mini-semester i Sälen över nyår. Björn har fått åka lite skidor och Alice har stått på ett par skidor för första gången. Jag har fått nöja mig med att njuta av att få komma bort lite och uppleva glädjen hos Alice när hon utforskar nya aktiviteter.

_MG_0090_editblog_

Nu har vi i alla fall provat på fjällen som barnfamilj och det var absolut genomförbart och något jag verkligen kan tänka mig att ge mig på igen även om det ibland är lite bökigt att få till rutiner m.m.

_MG_0139_editblog_

Det har varit snö i Sälen under hela vår vistelse, men inte särskilt mycket. Väldigt mycket slabb och tö hela tiden som sen fyllts på med nysnö allt eftersom. I backarna har de fått använda snökanonerna flitigt och alla nedfarter och liftar var inte öppna. Lite synd att det skulle vara dåligt med snö just i år när vi åkte upp till fjällen, men vi är supernöjda i alla fall.  Alice har ju inget att jämföra med och tyckte att snön var jättekul och spännande. Det är så härligt att vår lilla tjej är så modig och nyfiken, mammahjärtat svämmar över av stolthet.

_MG_0158_editblog_