Taggar

, ,

Dela

Dagens #blogtober14 utmaning är att berätta om mitt favoritfoto som jag lagt upp på Instagram. Turligt nog har jag haft Instagram sen innan Alice föddes så det finns lite att välja emellan. Instagram är en fotografi-app och en community. Samma år som Alice föddes (2012) köptes Instagram upp av Facebook och används idag flitigt av många Facebook-användare för att redigera och posta bilder.

Min favoritbild på Instagram är en av de första som jag postade där och den är tagen under vår smekmånad på Aruba 2010. Vi hade verkligen en helt underbar smekmånadsresa i Karibien precis som jag alltid drömt om, vi spenderade en vecka på Aruba och en vecka på Curacao. På Aruba solade, badade och snorklade vi hela dagarna, det var en riktig njutar-vecka med all-inclusive där vi tog igen oss ordentligt efter bröllopet. På Curacao tog vi dykarcertifikat, turistade och shoppade. Så min favoritbild på Instagram är den bild som jag ofta tittar på och drömmer mig tillbaka till. Någon gång i framtiden ska vi ta med oss våra barn dit och visa dem den vackratste plats vi någonsin sett.

IMG_0281

Eftersom vi ändå pratar om Instagram tänkte jag passa på att berätta att jag vann en tävling med en av mina Instagram-bilder som jag tog igår på underbaraBarn mässan igår. Pompi Dard hade en tävling på mässan där man skulle fota sitt barn med deras mössor och posta på Instagram. Så klart var vi tvungna att delta!

IMG_1317