Taggar

, , , ,

Dela

I helgen besökte vi det omtalade Mall of Scandinavia. Jag har sett fram emot ett besök där ända sen jag fick veta att det skulle öppnas en Disney store där. Jag är ju ett inbitet Disney fan. Det var en del kö fram till P-garaget men när vi  väl kom in där så var det inga problem att hitta parkering. Det var galet mycket människor så vi gick bara runt och tittade. Vi köpte inget. Vi var inne i bland annat Disney store och Lego store. Erik träffade sin favoritkanin och var överlycklig. Alice och jag posade med R2D2.

Mall of Scandinavia är stort, känns väldigt påkostat och har mycket att erbjuda.Det var en upplevelse och intressant att tänka på hur den här gallerian snart kommer kännas fullständigt normal. För vi kommer definitivt att åka dit igen, men vi väntar nog tills hysterin har lagt sig lite så att man orkar stå i kö för att betala och faktiskt kunna köpa någonting. Jag ser också fram emot att besöka Sveriges första IMAX vid tillfälle.

IMG_2385

IMG_2383IMG_0013
IMG_2387

IMG_2386

Disney store levde definitivt upp till mina förväntningar och jag hade velat köpa massvis av saker. Tur att de även finns online. En av Alice julklappar skymtas faktiskt på bilden ovan, bland alla Frost-saker. För Frost står högst upp på önskelistan i år, som för alla andra småtjejer.