Taggar

,

Dela

I lördags skulle Carro, Mange och Casper kommit hit på middag, men stackars Casper blev sjuk så vi fick ställa in det. De missade en god Cheesecake, men det kan vi säkert ta igen en annan gång.

Vi bjöd in Peter i stället så han fick hjälpa oss med Cheesecaken och den verkade uppskattas. Alltid kul när någon gillar det man bakar. Alice var dock inte på lika gott humör, stackars Peter råkar alltid pricka in hennes vredesutbrott.

Igår söndag visade det sig att Björn blivit sjuk. Vi hade bestämt att vi skulle åka och köpa utebelysning under söndagen så Alice fick stanna hemma med pappa så att mamma fick åka och shoppa. Vi kan inte vara de enda utan julbelysning i hela området för 3:e året i rad. Carro följde med och vi fick en trevlig shoppingtur tillsammans i Barkarby. Såklart räckte det inte med bara utebelysning, lite fler julsaker lyckades jag få med mig hem ifrån Rusta.

 

Typiskt nog så visade sig den ena svampen vara trasig. Så idag var jag och Alice tillbaka i Barkarby för att byta den. Och eftersom vi inte direkt hade bråttom hem till sjuka-pappa så gick vi runt lite i klädaffärerna som jag och Carro aldrig var inne i under lördagen. Vi hittade en hel del fina saker inne på Lindex, men som vanligt handlar jag bara till Alice och inte till mig själv. Det är alltid roligare att köpa saker till henne eftersom man slipper provrummen, det är bara att köpa. Så Alice kommer i alla fall vara fin på Carros adventsfika, inte lika troligt att mamman är lika stylad.