Taggar

, , , , , ,

Dela

Min pappa som för nuvarande ligger på Karolinska sjukhusets intensivvårdsavdelning önskade få se fler bilder på vår nya bil efter gårdagens inlägg. Självklart kan jag bistå med detta. Men eftersom vi är sjuka kan vi inte besöka honom och visa upp bilderna. Då är bloggen väldigt användbar. Björn passade på att ta lite bättre bilder när han svängde förbi återvinningsstationen och Vällingbys parkeringsgarage under förmiddagen. Själv satt jag här hemma med två sjuka barn och tittar ut på det fina vädret genom fönstret.

MG_0597.jpg
MG_0593.jpgMG_0605.jpg
MG_0600.jpg

Så vad har då hänt min kära pappa? Natten mellan tisdag och onsdag föll han som en fura hemma i hallen efter att ha haft svårt med andningen och till slut inte fick någon luft. Troligtvis svimmade han och slogs medvetslös av fallet. Han slog i munnen i en tröskel och skadade både tänder, käke och bett. Han bet sig igenom både över- och underläpp och näsan blev ordentligt mosad. Mamma vaknade av fallet och hittade pappa i en stor blodpöl. Hon trodde att han var död men fick liv i honom när hon skakade på honom även om han inte var särskilt närvarande utan bara låg där och gurglade. Ambulansen var snabbt på plats, så de kom snabbt in till sjukhuset. Det har visat sig att han har ett flertal proppar i lungorna och att det mest troliga var att det var en av dessa som stoppade andningen innan han kollapsade. Han har också fått förstorat hjärta av hela den här historien och det kommer säkert komma fram fler skador när de lyckats dämpa de allvarligaste.

Jag tycker så otroligt synd om min pappa, han har varit med om tillräckligt mycket senaste åren. Önskar att jag kunde åka och hälsa på honom, men är rädd för att smitta honom så att han blir sjuk också.

Krya på dig pappa! Vi älskar dig och tänker på dig även om vi inte kan sitta vid din sida. Du är stark och klarar det här också superpappa/supermorfar!