Taggar

, , ,

Dela

Nu är vi så gott som friska. Äntligen! Det var en riktig långdragare det där. Alice har varit hemma i nästan två hela veckor och hennes hosta är fortfarande inte helt borta. Men idag var hon pigg nog att få gå till förskolan. I helgen har vi tagit det ganska lugnt eftersom Erik inte varit riktigt 100%, men igår passade vi på att gå ut en sväng och leka en stund i snön. Det var ganska blött eftersom det var plusgrader ute, men Alice tyckte det var superkul att rulla både små och stora snöbollar. Erik var inte lika förtjust, det var kul att åka pulka en stund, men sen var det inte roligt längre.

_MG_2155_editblog_

_MG_2172_editblog__MG_2161_editblog_
_MG_2160_editblog_

Nu när vi är inne i februari hoppas jag på att vi ska få hålla oss friska! Februari brukar bland småbarnsföräldrar kallas för vab-ruari av en anledning, men jag tycker att vi redan fått vår beskärda del av sjukdomar för ett tag framöver nu. Sjukdomar ställer dessutom till med extra mycket problem för oss just nu eftersom varken min morfar som nyligen genomgått två hjärtoperationer eller min pappa som ska operera knäet om två veckor, får bli sjuka. Så det innebär att vi inte får träffa dem om vi inte är kärnfriska, vilket verkar vara stört omöjligt just nu.

Februari är ju annars en ganska rolig månad med både alla hjärtans dag och Björns födelsedag. Min gubbe fyller ju 30 i år!