Taggar

, , , ,

Dela

Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag idag? Trots att alla i familjen tycker om kladdkaka, det går snabbt att baka och det faktiskt är ett väldigt lätt recept, så är det ingenting vi brukar baka särskilt ofta. Faktiskt så brukar vi bara baka det på kladdkakans dag. Så idag var det dags igen att baka denna populära och folkkära kaka. 

I övrigt så rensar jag för fullt här hemma just nu, DVD-skivor, cd-skivor, kläder, lakan, böcker och mycket annan bråte flyger ur skåp och garderober. Mycket är saker som vi skaffade när vi flyttade hemifrån för snart 15 år sedan, men det förekommer också både äldre och hyfsat nya prylar där i den ratade högen som för tillfället tar upp halva hallen på övervåningen.

Visst är det med blandande känslor som man slänger vissa saker, men mest är det bara skönt att bli av med en massa prylar som ingen använder och som bara tar upp en massa plats. Jag försöker rensa utifrån tanken ”om jag inte uppskattat eller använt den här saken sedan vi flyttade in här så kommer den antagligen aldrig att användas eller komma fram igen”. Vi har ju trots allt bott här i 7 år nu och vi har fortfarande ouppackade lådor på vinden som jag i ärlighetens namn inte har någon som helst koll på vad de innehåller.