Taggar

, ,

Dela

Jag har nog aldrig köpt julklappar så tidigt som jag gjort i år. Redan i somras började jag köpa julklappar till barnen. I veckan köpte jag några till via nätbutiker där jag hade bra rabatter, så nu är jag nästan klar med barnens julklappar. Det brukar ju bli lite svettigt där mot slutet, så det känns bra att vara ute i god tid i år.

Jag och mamma på väg in till Ullared under semestern där årets första julklappar införskaffades.

Jag nätshoppade nästan alla julklappar redan förra året eftersom det är så mycket smidigare att kunna handla i lugn och ro hemma i soffan än att släppa omkring på två trötta barn och en grinig man. Men runt jul brukar det vara väldigt många som tänker likadant och kön till utlämningsstället har en tendens att vara väldigt lång. Återigen en anledning till att vara ute i god tid.

Den här helgen har jag dock faktiskt shoppat mycket i fysiska butiker. Jag ville inte spendera ännu en helg i soffan så jag har både lördag och söndag flytt iväg på egna äventyr. I lördags träffade jag vännen Carro i Vällingby centrum för en fika på Pallas och efteråt shoppade jag lite på egen hand. Idag åkte jag och mamma till Täby centrum och shoppade loss. För ovanlighetens skull shoppade jag faktiskt mest till mig själv.