Taggar

, ,

Dela

I helgen hämtade vi ut husvagnen från vinterförvaringen. När vi inte är ute och åker med den så har vi den uppställd på mina föräldrars landställe, så eftersom vi inte ska ut och åka med den ännu så ställde vi upp den där i lördags. Det absolut bästa med landet är hur fridfullt vi har det där. Det är inte en stuga i ett sommarhusområde utan ligger alldeles för sig själv mitt ute på landsbyggden med bondgårdar, hagar och fällt som grannar. Det är en släktgård från min pappas sida sen min farfars farfar köpte det. Det känns otroligt kul och häftigt att Alice får leka där jag och mina bröder, min pappa, farfar och farfars far lekte som barn.

När vi hämtade vagnen passade vi på att stanna och titta på ungtjurar hos pappas barndomskamrat. Alice tyckte mest om deras golden retriever som snällt lät sig klappas.

Nu ikväll har Alice blivit magsjuk. Tycker verkligen synd om henne för det är verkligen vidrigt. Nu hoppas vi att Björn och jag slipper detta så kanske vi kan ta oss igenom det här också. På torsdag ska vi till Järva sjukhus för att kolla Alice arm. Tänkte faktiskt be dem att byta gips då eftersom hon har spytt ned det här fullständigt.