Taggar

, , , ,

Dela

I lördags var jag och Björn på bio med Jonas och Peter. Vi såg Hobbit som jag sett fram emot ganska länge nu. Jag är lite av en sucker för filmer med flera uppföljare har jag insett. Star Wars, Sagan om ringen, Jurassic Park och Twilight är några av de filmer som jag kommer på så här på rak arm.

Hobbit var bra, jag gillade den. Om man gillade Sagan om ringen filmerna så bör man absolut se Hobbit. Men Hobbit är första filmen av tre vilket jag inte insåg förrän 3 min innan filmen slutade.

Alice fick vara hemma hos sin mormor och morfar. Jag var nära på att stanna hemma med henne eftersom hon varit lite kinkig sista tiden när jag går lite för långt bort. Fast största anledningen var nog egentligen att jag har svårt för att släppa henne. I sista minuten bestämde jag mig i alla fall för att följa med. Filmen var bra och Alice verkade ha varit nöjd när vi var borta.

Idag skulle vi ha åkt till Sigtunas julmarknad men så blev det inte. Björn är sjuk IGEN så vi stannade hemma istället och hoppas att han ska bli bättre fortare när han får vila. Hoppas inte att jag och Alice blir smittade den här gången också. Vi vill att alla ska vara friska på julafton.