Taggar

, ,

Dela

Den här veckan har vi njutit av att vara hemma i Stockholm. I onsdags besökte vi fjärilshuset med Carro, Mange och Casper. Innehållet var lite av en besvikelse men vi hade väldigt trevligt ändå. Jag besökte fjärilshuset när jag var liten och minns det som jättestort och häftigt med alla fjärilar. Nu upplevde jag det som litet och tyckte inte att de hade särskilt mycket fjärilar heller. Jag hade hoppats på en promenad i Haga parken men vädret ville annorlunda för det fullständigt öste ned. Vi får åka dit en annan gång helt enkelt, något att se fram emot. Middag fick vi hemma hos Carro & Mange. Gott-gotti-gott-gott.

Glad Alice på fjärilshusets café.

Igår åkte vi runt i hela Stockholm efter utemöblerna vi äntligen kommit överens om att köpa. Inte det lättaste skulle det visa sig, eftersom säsongen snart är över. Men tillslut lyckades vi få bordet och de stolar vi tittat ut. Björn står och oljar in dem just nu. Jag oljade så mycket jag han innan Alice vaknade efter sin eftermiddags vila. Bra blir det iallafall. De gamla möblerna sparar vi i alla fall tills efter dopet som närmar sig allt mer och ger mig mer och mer panik över allt jag vill ordna tills dess.

På förmiddagen igår han vi också med ett besök på BVC där Alice fick vaccineras för första gången. Hon var en stark tjej som klarade det utan större problem. Lite ledsen blev hon såklart, men efter lite mys med mamma så blev hon ganska snabbt på bra humör igen. Barnmorskan fick till och med ett leende innan vi gick. Idag är hon lite varm, trött och gosig så vi tror att hon fick en liten reaktion. Hoppas det inte blir värre bara.

Vi passade även på att bjuda Carro, Mange och Casper på middag i går. Mange var nämligen urgullig och installerade en jordfelsbrytare hemma hos oss. Känns skönt att ha nu när vi har Alice. Alice tyckte att Casper var superkul och skrattade åt nästan allt han gjorde. Casper ville att Alice skulle följa honom, han undrade nog varför hon bara låg där. Haha. Ska bli kul när hon lär sig gå, då kan de säkert hitta på bus tillsammans.