Taggar

, ,

Dela

Ännu ett år har passerat med en massa nya upplevelser. Massa nya minnen har skapats och drömmar har gått i uppfyllelse. Men även om vi haft ett underbart 2013 längtar jag nu till 2014 och hoppas på ännu ett härligt år.

_MG_2837_editblog

Bloggen har varit en kul hobby som utvecklats och växt under 2013. Det ska bli spännande att se vad jag kan göra med den under 2014. Ett stort tack till er som tittar in här på bloggen regelbundet och lämnar spår i form av kommentarer, utan er skulle bloggen inte ha någon mening. Här finns en sammanfattning av bloggen för året som gått. Tänk att jag har haft besökare från 42 olika länder och 12000 sidvisningar under 2013!

_MG_0063_editblog__MG_0069_editblog__MG_0077_editblogg_

Vi firar in det nya året i Sälen tillsammans med familj och vänner. Hittills har vi inte hunnit göra särskilt mycket, vi kom hit i går kväll. Björn har i alla fall varit ute i backarna idag. I morgon ska vi försöka ta med oss Alice till backen, vi får se om hon vill stå på ett par skidor eller om hon håller sig till pulkan. Hon var i alla fall väldigt sugen i morse när pappa med vänner skulle ut i backarna.

_MG_2832_editblog

Hoppas ni firar in det nya året ordentligt och att du tittar in här på bloggen igen under 2014.

 

Gott Nytt År!