Taggar

, , , ,

Dela

Nu när våren äntligen börjar titta fram tycker jag att det passar bra att presentera sommarens glassnyheter! I vår lilla familj är vi glassfantaster och skämmer ofta bort oss med lite glass.  Alice har dock än så länge bara fått smaka av vår glass men hon verkar också uppskatta dessa smarriga härligheter. Än så länge har vi bara hunnit prova nya Daimglassen som fick MVG av mig, kan mycket väl tänka mig att köpa den igen.

GB

GB glass 2013

GB kom i vanlig ordning ut med ett flertal ny-gamla glassar, alltså klassiker i nya smaker tex. Daimstrut Strawberry Dream, Cornetto med Popcorn smak och Solero Exotic. Magnum verkar komma med nya smaker varje sommar numera, i år känns det som att de satsar på efterrättssmaker. Två stycken laktosfria glassar finns representerade, en blåbärsstrut Blåbär och en pinnglass Kingis med vanilj och choklad. Sist men inte minst har vi DinoFoot med vanilj och chokladsmak och Maraboupinnen med vaniljglass överdragen med Marabouchoklad.

Tips! Den här veckan har Pressbyrån 50% på alla sina GB glassar! Passa på att prova en ny smak vettja!

SIA

stycksaker-2013_0

SIA släpper en strut Columbus men chokladglass och mangosorbet, pinnglassen Solstråle med smak av apelsin och passionsfrukt och yoghurtöverdrag samt en glassbåt aka. Godisbåt med godissmak och tuttifrutti-kulor.

SIA utökar också sitt hushållsglass-sortiment med 2 nya smaker; Skumbanan och Godis.

Triumf glass

stycksaksnyheter_2013

Triumph-glass satsar på godissmaker. Två strutar, Dumle och Lion, en pinnglass Salmiakki och Maxibon med vaniljglass, hasselnötter och chokladbitar mellan två kakaokex och kakaoöverdrag.