Taggar

, , , ,

Dela

Idag har vi påskfirande här hemma. Vi började med att äta äggmackor till frukost, jag hade pimpat äggen med äggvästar. Alice var alldeles lycklig över de fina äggen och särskilt över kaninägget.

_MG_2641_editblog_

_MG_2643_editblog_ _MG_2644_editblog_

Efter bubbelbad var det dags att leta efter ägg. Egentligen hade vi tänkt att ha äggjakt på tomten för att få komma ut en stund på förmiddagen men det var typiskt aprilväder med snö och regn om vartannat så vi bestämde oss för att hålla oss inne. Två glada barn hade till slut en varsin påskharepåse med varsitt påskägg i.

_MG_7095_editblog__MG_7106_editblog_
_MG_7110_editblog_

_MG_7107_editblog__MG_7102_editblog_
_MG_2653_editblog__MG_2650_editblog_

I år fick Alice för första gången ett vanligt traditionellt godisägg, förra året blandade vi i lite nyttigare saker. Eftersom Alice fick ett ägg så måste ju Erik också få ett, men han fick majskrokar, och kex i sitt ägg och en smoothie squeeze vid sidan om. Men som ni ser på bilderna så är han ju väldigt medveten om att Alice ägg innehåller andra saker än hans eget.

När Erik vaknat efter sovvilan ska vi gå ut en sväng i friska luften. Ikväll planerar vi att umgås med farbror Ola, inviga grillen och trotsa vädergudarna.

Glad påsk!