Taggar

,

Dela

I morgon fyller jag hela 28 år. Idag firade jag med våra närmsta vänner här hemma. Det var lite stressigt här på morgonen men tillslut blev vi, tårtor, bullar och kaffe klara för kalasfika. Många av oss träffades ju redan förra helgen när Alice döptes, trevligt att få träffa alla så snart igen. Henrik som tyvärr inte kunde komma på dopet hade med sig en present till Alice idag istället. En jättefin Pippi-docka som Alice direkt ville dregla på.

Även jag fick fina presenter. En fin orkidé, en rosa blomma (som jag inte kommer på vad den heter just nu) och ett presentkort med massa shopping-pengar på babyshop.se. Såklart shoppade jag upp pengarna på en gång och tänkte att ni kanske ville veta vad jag köpte.

 
   
Bilder från babyshop.se

Jättefina saker tycker jag! Regnkläderna är av märket Didriksons som gör riktigt bra regnkläder, just dessa är dessutom fleecefodrade. Hon kan hon inte ha dessa förrän tidigast nästa sommar, men tanken är att hon ska ha dem när hon börjar på dagis. Halsduken från Geggamoja är tanken att hon ska ha nu i vinter. Dreggellappar behövs i mängder av naturlig anledning, napphållaren och nappen har jag spanat in länge eftersom de är sjuuuukt söta.
Tack allihop för de jättefina presenterna!