Taggar

, ,

Dela

Idag släpper KappAhl sin nya kollektion Fifty Shades of Grey. Ni som har läst trilogin av E L James vet vad det handlar om.566349_F_03 Men för er som inte vet så är Fifty Shades of Grey namnet på den första boken i triologin. Boken är en så kallad erotisk roman och handlar om college-studenten Anastasia Steele som inleder ett förhållande med affärsmannen Christian Grey. Största anledningen till allt ståhej kring dessa böcker är nog just p.g.a. alla de erotiska scener som utspelar sig i böckerna som innehåller både bondage, sexuell dominans, underkastelse, sadism och masochism. Personligen kunde jag bli lite irriterad på alla dessa sex-scener som ständigt tog över handlingen i böckerna. Men jag har själv läst hela trilogin och tycker de är bra, jag gillar handlingen, den är spännande och en riktig sträckläsare (frånsett att du måste ta dig igenom väldigt många sex-scener om du sträckläser den). Kanske kan boken pigga upp sexlivet hos den som läser ett kapitel varje kväll?

Böckerna ska även hamna på vita duken och ryktena kring skådespelarna har gått heta sista tiden. Senaste snacket är att rollen som Christian Grey kommer gå till Jamie Dornan en hyfsat okänd skådespelare som också varit kalsongmodell hos Calvin Klein efter att den tidigare tilltänkta Christian, Charlie Hunnam, hoppat av. Även Alexander Skarsgård har varit aktuell för rollen som Christian Grey. Dakota Johnson gör den kvinnliga huvudrollen som Anastasia Steele.

[Edit: Här! kan du hitta första och andra trailern till filmen.]

Sexiga underkläder är i alla fall vad KappAhl vill få oss att köpa hos dem genom deras nya kollektion. Ett smart drag från KappAhls sida skulle det visa sig. Jag var inne på deras hemsida en sväng och kollade in kollektionen och mycket är redan slutsålt. Visst köper jag underkläder i butiker som KappAhl och Lindex m.fl. men om jag är ute efter specifikt sexiga underkläder skulle jag nog personligen inte springa och köpa dem i dessa butiker. Men slipsen och masken i den nya kollektionen tycker jag är lite småkul just för att jag har läst böckerna.

568261_F_03

Bild: KappAhl.se