Taggar

, , ,

Dela

I lördags var vi på fest hemma hos Jonas (eller egentligen hemma hos hans föräldrar, men det var Jonas fest). Alice fick vara hemma hos sin mormor och morfar över natten. Första gången hon sov hos någon annan än oss. Jag trodde nog att det skulle vara jobbigare än det faktiskt var att lämna henne över natten. Fast jag har i och för sig aldrig tvekat att låta min mamma och pappa passa henne eftersom jag litar fullt ut på att de klarar att ta hand om henne. Om det hade varit någon annan hade jag nog inte kunnat njuta av festen.

Det hade sats upp ett Stoooort party-tält med långbord. Jonas bjöd som vanligt på jättegod mat, grillat med potatis och många röror. Festen var som vanligt fylld med trevliga människor och precis som vanligt blev festen väldigt lyckad.  Nytt för i år var fiskdamm på Micke och Henkes vis (Micke och Henke är Jonas småbröder). Där kom både trosor, sprit, strumpor och hade man tur fick man extra mycket godis.

Vi gav Jonas bra-att-ha picknick-saker och en My little Pony-radiostyrd bil med Pinkie Pie. Jonas var ju inte den enda ”vuxna mannen” som lekte med den under kvällen. 😉

Tack Jonas för årets fest!