Taggar

, ,

Dela

Jag har inte haft så här svår bloggtorka tidigare. Jag börjar undra ifall den någonsin kommer att gå över? Det är i och för sig inte enbart bloggtorka, sen Erik lärde sig springa så har jag knappt en lugn stund och därför inte särskilt mycket tid för bloggen. Måste nog lära mig att skriva kortare blogginlägg, det kommer ju i alla fall att bli ett nödvändigt ont när jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten. 

Jag tycker att sommaren kan få komma på riktigt nu, jag gillar inte att termometern fortfarande visar under 20°C, att det regnar var och varannan dag och blåser så att man skulle kunna tro att det är oktober. Läste någonstans att det inte har varit så här kallt och regnat så här mycket på 200år! Alice och Erik bryr sig inte särskilt mycket om vädret, de älskar att vara ute oavsett, extra kul är det om man får ha en spade i handen. På lördag är det Sveriges nationaldag och det ska vi såklart fira. Hoppas att vi får fint väder då i alla fall. Vad ska ni hitta på under nationaldagen?

_MG_2863

Här hemma pysslar jag mycket med blommor just nu, experimenterar med sticklingar, planterar om och byter krukor. Jag har fått ärva några blomkrukor efter farmor som numera står i vårt vardagsrumsfönster. Vi njuter också av våra syrener som står i full blom just nu, de luktar ju så otroligt gott så jag har tagit in en bukett och ställt här inne.