Taggar

Inga taggar :(

Dela

Det var väldigt länge sen jag skrev ett inlägg här. Ibland har jag känt ett sug efter bloggen, men i ärlighetens namn har jag inte haft orken för den på väldigt länge.

Nu har det skett väldigt stora förändringar i mitt liv, på väldigt kort tid, eftersom det helt enkelt var nödvändigt med förändring för att jag ska må bra.

I slutet av 2019 blev jag utbränd, gick in i vägen, kalla det vad man vill, men det ledde till en ganska djup depression. Jag blev sjukskriven i slutet på november efter en svår panikattack där jag bl.a. tappade funktionen i mina händer. Händerna fastnade i ett krampliknande tillstånd vilket var sjukt läskigt. Till slut bestämde sig 1177 för att skicka en ambulans som tog mig till närakuten för hjälp och undersökning. Jag fick förklarat för mig att krampen i händerna berodde på att jag andats in för mycket luft under för lång tid eftersom jag hyperventilerade pg.a. känslan av att inte få luft.

Efter många läkarbesök, KBT och vila började jag jobba lite smått igen nu i början på februari. Det här är första veckan jag är tillbaka på mina normala timmar igen. När jag kom tillbaka till arbetet igen så blev det till en annan förskola i enheten. Såhär i efterhand kan jag helt ärligt säga att det var det absolut bästa för mig och mitt välmående. En nystart och nya utmaningar att se fram emot.

När jag nu mår bättre och fått lite distans till det som hänt så inser jag att jag mått dåligt ganska länge. Jag kan inte säga exakt när jag började må dåligt eller vad som orsakat det, men om jag får gissa så är det många olika saker som till slut blev för mycket för mig att orka med.

För en vecka sen kände jag suget efter bloggen igen, men tänkte att det nog skulle försvinna igen som det brukar. Eftersom känslan inte försvann sitter jag nu här och skriver igen.