Taggar

, , ,

Dela

I morgon går vi tillbaka till vardagen igen. Vi har fått tre härliga veckor tillsammans och jag är så otroligt tacksam för att vi har haft möjligheten att spendera så mycket tid tillsammans. Det enda som känns synd är att jag inte mår bra och har begränsade möjligheter att röra mig på grund av mina graviditetskomplikationer.

Idag har vi i alla fall haft en kanonavslutning på ledigheten. Björn och Alice spenderade förmiddagen med pulkaåkning. När dom kom in dracks det varm choklad och pepparkakshuset revs, där har alla duplo-gubbar från årets adventskalender bott fram tills nu. Först vågade Alice inte göra så mycket, snurrade lite på huset och tog bort skorstenarna. Men när jag först bet i huset och visade vad vi ville att hon skulle göra så fanns det inget stopp på Godzilla-Alice. Glasyren var godast men en hel del pepparkaka gick också ned, tur att jag skippade godiset på årets pepparkakshus. Behöver jag ens nämna att det gick lite trögt att få ned pannkakorna som serverades till lunch?

_MG_2909_editblog_ _MG_2908_editblog_
_MG_2912_editblog_
_MG_2917_editblog_
Busig pepparkaksätare

Under eftermiddagen har vi städat undan allt julpynt och julgranen. Nu har vi bara Alice julstjärna och alla adventsljusstakar kvar, de kommer nog få vara uppe januari ut. En mysig avslutning på julledigheten, i morgon börjar som sagt både jobb och förskola för mina älsklingar. Hoppas innerligt att det inte behövs en ominskolning för Alice, det gick ju så bra de sista veckorna innan jul.