Taggar

, ,

Dela

Min och Alice helg började redan på fredagen. Vi gick upp ”tidigt” och gjorde oss i ordning innan vi åkte till mitt jobb för ett besök.

Trevligt att träffa kollegorna och höra lite nyheter. Alice fick fina presenter, en speldosa i form av en räv och en barbapappaklänning i härliga färger.

 

När Björn slutade på jobbet åkte jag och Alice in till Östermalm och hämtade honom. Underbart att åka mitt i city i rusningstrafiken med ett hungrigt barn i baksätet. Hittade en lucka precis utanför hans kontor och var otroligt stolt när jag lyckats fickparkera på den otroligt trånga gatan i den väldigt trånga luckan. Björn passade på att visa upp Alice för de få som faktiskt var kvar på kontoret efter 17.00 på en fredag (med andra ord –  inte för särskilt många).

Efter det åkte vi till Fleminggatan där vi skulle plocka upp pappas/morfars födelsedagspresent som bestod av en 3G-antenn. Vi avslutade kvällens äventyr i Vällingbys foodcourt.

På lördagen firade vi min pappa som fyllt 60 år. Det var en trevlig tillställning och vi kom inte hem förrän vid 01 på natten.

Nu på söndagen har vi städat och tvättat  här hemma. Helgen avslutades på bästa möjliga sätt, med god mat och goda vänner. Ola, Jonas, Carro och Casper kom hit och grillade. Uffe, Olas nya lilla kattunge fick också följa med. En riktigt söt liten krabat.