Taggar

, ,

Dela

I morse när vi tittade ut genom fönstret så snöade det! Det är något magiskt med den där första snön som faller. Jag känner mig som ett barn på nytt varje år när första snön faller. Alice tyckte det var spännande och satt nyvaken i fönstret tillsammans med sin kanin och tittade en lång stund. -Titta Elik, snö! skrattade hon. Men Erik låg och halvsov i sängen och tyckte nog inte att det var dags att gå upp ännu.

IMG_1356_editblog_

Det såg ju väldigt mysigt ut när man tittade ut genom fönstret. Det var inte lika mysigt när man väl var ute i det. Alice hade fleecefodrade galonkläder, allvädersstövlar och skalvantar på sig, så hon var i alla fall rätt klädd för slask. Jag fick plocka fram mina vinterstövlar och dra på mig en mössa. Väl på förskolan ville Alice göra snöbollar. Jag hade förväntat mig att hon skulle stå frågandes till snön, men det var som att hon visste precis vad det var och inte kunde vänta till hon hade en snöboll i handen. Jag fick lämna en väldigt glad tjej på förskolan i alla fall.

Det var ju passande att jag skrev ett inlägg om vinterskor igår. Fast vi plockade som sagt inte fram dem idag, jag vill att det ska vara minus när de kommer fram så att de inte blir totalförstörda av slask och geggamoja, för det har vi allvädersstövlar. Nu längtar vi tills snön vill ligga kvar på marken och vi kan plocka fram pulkorna!