Taggar

, , , ,

Dela

Igår var jag och Björn på dejt. Det var evigheter sen vi gjorde någonting på tu man hand.  Jag tog mig kommunalt (kors i taket!) till Östermalmstorg för att möta upp Björn på jobbet. Vi strosade runt lite och tittade in i olika butiker, bland annat kollade vi in den nya gallerian MOOD Stockholm. Vi hittade världens sötaste trenchcoat där som skulle se underbar ut på Alice men tyvärr var det en Ralph Lauren och kostade 2600kr så den jacka vi har köpt på Lindex får duga (den är också jättefin!), hon är ju världens sötaste unge i den också.

http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=18123606 http://www.lindex.com/se/barn/flick-86-122-cl/ytterplagg/6912764/Parkas/?styleId=37552518

Efter lite strosande åt vi middag på nyöppnade Koh Phangan på Nybrogatan. Tycker det är så mysigt på deras restauranger och de serverar väldigt god mat.

Bild: KohPhangan.se
Vi satt vid det runda bordet till vänster i bild.

Kvällen avslutades på Rigolettos VIP-avdelning med Iron Man 3. Vi hade lyckats få platser i mitten längst fram, så vi satt bäst av alla i hela salongen. Helt rätt när man får betala 250kr per biljett! Jag gillar superhjältefilmer så jag var väldigt nöjd även om jag inte är lika påläst som Björn som är någorlunda insatt även i serierna. Filmen var mycket bra men man måste nog ha sett de två första filmerna för att tycka det.

Vi hade en väldigt mysig och lyckad dejt, hoppas vi kan komma iväg på en ny dejt snart igen. Som småbarnsföräldrar tar man sig den lyxen allt för sällan även om man har möjligheten.

Iron man