Taggar

,

Dela

Igår gifte sig min allra bästa vän Caroline med sin härliga Magnus i S:t Johannes kyrka här i Stockholm. Det var ett vackert brudpar som gav det starkaste av löften till varandra inför familj, släkt och vänner. Jag hade den stora äran att få vara tärna åt min fina vän. Mitt gudbarn Casper gick hand i hand med mig genom kyrkgången, vilket kändes väldigt fint. Brudparet strålade där de stod framme vid prästen och allt kändes så rätt.

_MG_5141_editblog_

Efter vigseln blev det trerätters middag vid Stockholms vinkällare. Många fina tal hölls och stämningen var på topp. Efter maten var det dags för tårtan, och när den också slunkit ner var det dags för brudparets första dans tillsammans.

_MG_5265_editblog_

_MG_5361_editblog_

Det var verkligen en trevlig fest och brudparet, som visserligen såg lite trötta ut efter dagens alla händelser, verkade lyckliga och belåtna när de lämnade festen.

_MG_5349_editblog_

När jag såg dig, min älskade vän, som brud kändes våra ungdomsupptåg väldigt långt borta. Nu är vi båda gifta och har egna familjer. Det blev så tydligt men kändes ändå så självklart. Jag älskar dig Caroline och hoppas att du och Magnus får ett långt och lyckligt liv tillsammans!