Taggar

, , ,

Dela

Ja, just nu lever vi i bebisbubblan. Tyvärr hann vi inte mycket mer än hem innan komplikationer uppstod för mig och vi hamnade på akuten redan andra dagen hemma. Antagligen har jag råkat ut för en dura-punktion vilket kan inträffa när man sätter epidural. Det innebär att det läcker spinalvätska, vilket i sin tur leder till fruktansvärd huvudvärk. Då pratar vi inte vanlig huvudvärk, utan den typ av värk där du önskar att du kunde karva ut din hjärna med en sked för att slippa smärtan. Det blev alltså inte särskilt mycket bebismys när vi väl kom hem utan allt fokus låg på att få igång amningen och överleva smärtan i huvudet. Efter ett besök på akuten och ordinerad massvis av smärtlindring i olika former är jag i alla fall människa igen och kan äntligen njuta av min lilla prins.

_MG_3351_editblog_

Vår prins kommer få namnet Erik efter sin gammelmorfar, men mellannamnet har vi lagt lite på is tills vidare eftersom Eriks syssling nyligen fick det tilltänkta andranamnet. Fy på er Stefan och Jessica! 😉

_MG_3375_editblog_

Just nu kämpar vi på med amningen här hemma. Jag skulle hemskt gärna vilja lyckas med amningen den här gången nu när förutsättningarna är så pass mycket bättre än de var med Alice. Hittills går det faktiskt riktigt bra, Erik är en naturbegåvning och jag har fått väldigt bra råd och stöttning ifrån BBs återbesöksmottagning. Det är inte helt lätt att lita på sin kropp efter två komplicerade förlossningar, man behöver många klappar på axeln från rätt håll. Jag har tänkt dela med mig av min förlossningsberättelse men den får vänta lite. Just nu vill jag bara njuta av min härliga familj här hemma.

_MG_0623_editblog_ _MG_0605_editblog_
_MG_0621_editblog_