Taggar

, , , ,

Dela

Vi fotograferar väldigt mycket i vår familj. Det kanske har framgått här på bloggen redan? Bloggen är lite av vårt fotoalbum för vi framkallar inga bilder. Det händer att vi skickar efter ett fotoalbum, men senaste var nog vårt bröllopsalbum från 2010. En del bilder skriver vi ut själva här hemma och sätter in i ramar och några utvalda hamnar i den digitala fotoramen.

Igår hade jag en liten fotosession med Erik här hemma. Vi har väldigt få foton där bara han är med. I alla fall väldigt få bilder som inte bara är tagna i farten eller med mobilkameran. Det blir nog lätt så med barn nummer 2, att man fotar barnen tillsammans och att man helt enkelt inte har lika mycket tid som man hade med första barnet. Men igår passade vi på när Alice var på förskolan.

_MG_2264_editblog_

Jag tyckte att det passade bra att få med Bobby car:en eftersom att Erik för bara ett par dagar sedan lärde sig att kliva på och av den alldeles själv. Sen fick den ju honom att stanna framför kameran också. 😉

Tänk att vår lilla kille snart fyller 1 år! Idag reste han sig upp helt själv utan stöd och han kan redan stå utan stöd korta stunder. Vi bara väntar på att han ska våga ta de där första stegen, de kan inte vara långt borta nu.

_MG_2290_editblog_

Ikväll firar vi pappa Björn som fyller hela 30 år idag! Hipp, hipp, hurra! Hoppas på att hinna skriva och posta ett blogginlägg om firandet redan ikväll.