Taggar

,

Dela

Årets nya glassar! Efter helgens fina väder började i alla fall jag drömma om att kunna sitta ute på altanen, äta en glass och ha det så där underbart bra i solen. Så vad passar väl bättre än att ta en titt på årets glassnyheter?

GB GLACE

GB väljer att i vanlig ordning släppa ett flertal nyheter. GB verkar gilla rosa lika mycket som jag eftersom de väljer att släppa tre rosa glassar: 88:an Pink, Cornetto Cheesecake Glory och Calippo Bubbelgum. En helt ny Magnum släpps: Magnum Limited Edition with Marc de Champagne med silverfärgat överdrag för att fira 25 år med Magnum. Två gamla klassiker: Puckstång vanilj och Magnum White gör comeback. Cornetto kommer i den nya smaken choklad, Cornetto King Cone Choklad och Calippo med den nya smaken fruktbubbelgum, Calippo Bubblegum. Tre nykomlingar: X-pop, Panda lakrits och Winner taco introduceras.

header_nyheter_2014

Copyright © Unilever Sverige AB

SIA

SIA måste jag säga kör med tre ganska säkra men också lite ointressanta glassar. Lakrits för lakrits älskarna, gräddglass med vaniljsmak, saltlakritsrippel och saltlakritsöverdrag. Juni för den laktos- och glutenintoleranta med vaniljsmak, jordgubbssylt och chokladöverdrag i glutenfritt rån. Caramel Macadamia med gräddglass, rostade macadamianötter och kolasås Dulce de Leche.

lakrits(F1197.W1120.H330) juni(F1199.W1120.H330) caramel_macadamia(F1198.W1120.H330)

Triumf glass

Triumf glass släpper fyra nya smaker varav tre av dem måste vara avsedda för den yngre publiken. Jungly – en vaniljpinne med skalbar banangelé, Disney Planes – en dubbelispinne med tutti-fruttismak, Watermelon en isglass med vattenmelon- och äpplesmak, utformad som en bit melon. Sist men inte minst släpper de glasstruten Crunchy – vaniljglass i våffla varvat med tunna lager av choklad.

startsida_stycksaker

Vilken/vilka glassar tycker ni lockar mest? Själv är jag mest nyfiken på GB:s Magnum Limited Edition with Marc de Champagne, 88:an Pink och Cornetto Cheesecake Glory. Eftersom vi är lite glasstokiga i den här familjen kommer vi säkert hinna prova ett par av dessa glassar fram till sommaren, håll utkik efter recensioner.