Taggar

,

Dela

I fredags hade jag och Alice en massa saker för oss. Vi började med ett besök hos psykologen som jag och Björn gått hos sen Alice föddes. Den här gången var det dock bara jag och Alice. Det är faktiskt ganska skönt att få prata om tankar, känslor och frågor där. Vi pratade mycket om reaktioner. När vi var mitt uppe i allt kaos på sjukhuset  var vi inte oss själva och man reagerade inte som man väntat sig i de olika situationerna vi utsattes för. De tankar jag hade där på sjukhuset och de sätt jag reagerade på skrämmer mig nu så det är skönt att någon kan förklara varför. Jag var inställd på att det här skulle vara vårt sista möte men vi ska träffas igen och det känns faktiskt skönt.

När vi var klara hos psykologen passade vi på att besöka min farfar som för närvarande ligger på sjukhuset med en bruten höft. Jag har mycket större förståelse för hur jobbigt det är att ligga på sjukhus nu än tidigare. Det känns bra att kunna ge tillbaka lite efter vårens händelser. Vi fick väldigt mycket hjälp och stöttning när vi låg på sjukhuset.

Efter det åkte vi och hämtade min mamma för lite snabba ärenden i Vällingby innan vi äntligen kom hem igen. Carro, Casper, Ola och Jonas kom över på middag och vi hade en trevlig kväll tillsammans som avslutning på en hektisk fredag.