Taggar

, ,

Dela

Tiden bara flyger förbi just nu. Jag önskar att jag hade mer tid att blogga, men är ändå väldigt tacksam för att jag inte har det. Jag är tacksam eftersom orsaken till min tidsbrist är mina två underbara barn. Mitt hjärta svämmar över av kärlek och jag är sådär löjligt stolt över mina barn som bara en mamma (eller pappa såklart!) kan vara.

_MG_0963_editblog_ _MG_1036_editblogg_
_MG_3664_editblog_
_MG_1024_editblogg_

Erik har hunnit bli två månader, ler och pratar en himla massa. Nu har han snart vuxit ur alla sina kläder i storlek 56 och vi har börjat använda storlek 62.

Idag var vi på uppföljning med Alice på Karolinska sjukhuset i Solna. Vi fick träffa en psykolog som utförde en massa tester i form av lek för att avgöra hennes utveckling. Bland annat lekte vi med en nalle (rollek), pusslade (former & färger), ritade, läste och pratade om en väldans massa bilder. Alice verkade tycka det var väldans kul med en massa saker till en början, men besöket var två timmar långt och hon var väldigt trött mot slutet. Kanske berodde det också på att besöket blev framskjutet 1 1/2tim eftersom det blivit en miss när man bokade in oss och psykologen inte var på plats när vi kom. Det resulterade i att besöket sträckte sig över både lunch och in på Alice vila. Att sitta så länge i ett väntrum är inte särskilt kul det heller. Men hur som helst blev hon mer än godkänd, nu väntar vi på att få träffa läkare och sjukgymnast, men det kanske blir först efter sommaren.